Kakker: Ons Soort Kinderboek

  • Kakker: Ons Soort Kinderboek

    Filmpjes, Het Kakkerlied, De avonturen van Kakker & Vakantieboek

Kakker: Ons Soort Kinderboek
Op internet is Kakker: Ons Soort Kinderboek een groot succes. Kakker woont met zijn zusje Anne Fleur en zijn ouders Sophie en Robert – Jan in ‘t Gooi. Samen met Oom Gijsbrand, Opa Cabrio en Oma Chardonnay beleven ze allerlei avonturen.

De avonturen van Kakker
De beste en nieuwe verhalen van Kakker zijn voor het eerst gebundeld in een prachtige uitgave met illustraties van Lucy Keijser.

Met klassiekers als Kakker viert Sinterklaas, Merry Christmas Kakker, Kakker en het Skireisje en nieuwe kortere en langere verhalen.

Dankzij een campagne op Voordekunst werd de publicatie van De avonturen van Kakker mogelijk. Bekijk hier de campagnepagina: De avonturen van Kakker door Philip Walkate met illustraties van Lucy Keijser.

Het boek is te bestellen in de webwinkel op deze site. Lees hier reacties en bekijk een selectie van de illustraties van De avonturen van Kakker.

Bekijk & Beluister de verhalen en het Kakkerlied
Facebook
Word vriend van Kakker op Facebook

Youtube
Bekijk alle filmpjes op YouTube.

Spotify
Beluister het Kakkerlied op Spotify.

In ontwikkeling
Kakker – De Musical

Het Grote Kakker Vakantieboek
Met spannende verhalen, de Kakker Bingo, puike puzzels, mieterse kleurplaten en nog veel en veel meer…Nooit meer lethargische DVD-kijkende pruillippen in de achteruitkijkspiegel, maar louter vreugde en jolijt op de achterbank richting Biarritz, St Tropez of Val Thorens.

Voor 10 euro (exclusief verzendkosten) ontvangt u een exemplaar!
Leuk en leerzaam voor 0,8 tot 108 jaar.

Kijk bij de webwinkel op de site en bestel je exemplaren.