De avonturen van Kakker: Ons Soort Kinderboek

  • De avonturen van Kakker

    De beste en nieuwe verhalen van Kakker

De avonturen van Kakker
De beste en nieuwe verhalen van Kakker zijn voor het eerst gebundeld in een prachtige uitgave met illustraties van Lucy Keijser.

Met klassiekers als Kakker viert Sinterklaas, Merry Christmas Kakker en het Skireisje en nieuwe kortere en langere verhalen.

Dankzij een campagne op Voordekunst werd de publicatie van De avonturen van Kakker mogelijk. Bekijk hier de campagnepagina: De avonturen van Kakker door Philip Walkate met illustraties van Lucy Keijser.

Het boek is te bestellen in de webwinkel op deze site.

Reacties
Het boek is binnen! Het ziet er geweldig uit.

Ons Soort Kinderboek…hou ik van! Die Lucy kan wel tekenen zeg!

Kunnen we nog meer boeken bestellen…? Zo leuk.

Ik heb het Kakkerboek ontvangen. Ik lach me dood. Uiteraard omdat ik ook in de scene heb gezeten. De hockey met “druk een punt” en als toevoeging “laat het net vibreren”.. echt ik lig in een deuk.

Het ziet er geweldig uit. Well done!

Jouw boek is een groot succes in ons gezin. Hoe kan ik er nog drie bij bestellen ? Als kerstkado voor vrienden/ collega’s.

Meer reacties…
Ik ben nog maar bij hoofdstuk 2 maar kom nu al niet meer bij, wat een hilarisch boek heb je geschreven, briljant! Heel graag bestellen we nog een Kakkerboek van je.

Het boek en de illustraties zijn kostelijk. Driewerf Chapeau!

Graag 9 boeken om te verzenden naar mijn jaarclub.

Ik heb de eerste paar hoofdstukken gelezen en ik wil graag een aantal vrienden met au pair hier een plezier mee doen. Kan ik nog vijf exemplaren bestellen?