Cabaret op Maat: Reacties

  • Cabaret op Maat

    Voor evenementen van bedrijven, overheidsorganisaties of andere gelegenheden

Reacties Cabaret op Maat

Congres

Was geweldig, wat een leuke man. Hij had enorm succes. Op vrijdagmiddag om 15.30 uur voorafgaand aan een lang weekend mensen boeien is een kunst; hij verstaat die.

Overheid
Namens de hele organisatie wilde ik jou en Philip nog even hartelijk bedanken voor het optreden afgelopen week. Ik heb ontzettend veel positieve reacties van de bezoekers ontvangen!

Bedrijf

Veel dank voor het aandragen van Philip! Was een groot succes, ik vond dat hij het super deed. Goed voorbereid, kreeg iedereen mee in de zaal, goed inspelen op opmerkingen uit de zaal, etc. Helemaal top.

ICT Bedrijf
Iedereen was zeer te spreken over zijn bijdrage. Philip zag er “stoffig” uit zoals je misschien van een professor zou kunnen verwachten, maar hij bracht al snel energie en humor in de sessie. We waren er blij mee, een aanrader.

Relatiemiddag

Dank Philip, het was weergaloos. Iedereen heeft echt van je optreden genoten. Je hebt de juiste snaar weten te raken.
Professor Flip van der Wal

Financiële Toezichthouder
Hartelijk dank voor je fantastische, creatieve, effectieve en heel erg grappige inleiding. Echt super goed gedaan en ook bevestigd door mensen online!! Ik vat samen: in tijden heb ik niet zo gelachen en zo goede, leuke presentatie gehoord, wat een entertainer!!!

Brancheorganisatie
Het duurt even voordat je doorhebt en zeker weet dat professor dokter Flip van der Wal niet als gortdroge professor maar als motivator, cabaretier, als aanjager en grappenmaker op het podium staat. Hilarisch, komisch, hyperactief, op het verkeerde been… Het komt allemaal voor in de aanvankelijk saaie presentatie van Van der Wal. Een powerpoint die een eigen leven leidt, een paar mensen in de zaal die op een leuke manier het mikpunt zijn, slogan’s en kreten die de mensen gemakkelijk onthouden en vooral de aanhoudende bulderende lach van onze gasten maakte dat we een heel andere kijk op wetenschap hebben gekregen. Want laten we eerlijk zijn: Flip van der Wal is – whatever hij in werkelijkheid ook moge zijn – van teen tot kruin wetenschapper. Summa cum laude afgestudeerd in HUMOR met hoofdletters, met een leerstoel en nogal wat eredoctoraten.

Recruitment Event Consultancy
Wij waren meer dan enthousiast over Flip van der Wal. Echt werkelijk waar zitten lachen, gieren en brullen. Hebben heel veel enthousiaste reacties ontvangen van de studenten. Zeker voor herhaling vatbaar. Echt geweldig!

Studentenvereniging
Volgend jaar mag hij wat ons betreft weer vrij houden…wij zullen Flip ten zeerste aanbevelen! Wat de terugkoppeling betreft: het was weer geweldig. Ik ken natuurlijk nog het nodige van zijn optreden van vorig jaar maar zelfs nu ik voor de tweede keer zag was het hilarisch. Vanaf het podium is prachtig te zien hoe plaatsvervangende schaamte de zaal overspoelt en de kersverse studenten denken: “dit boeit ons niet, hoe kunnen ze de plank zo misslaan?”. Des te leuker is het natuurlijk als vervolgens na een aantal minuten blijkt dat de professor niets dan onzin uitkraamt. Dit jaar waren er een aantal aanpassingen die ook voor mij nieuw waren, maar ook deze sloegen de spijker op z’n kop. Het is op onze jaaropening al jaren een succesformule en wat mij betreft blijft het dat de komende jaren. Ik ga zeker in mijn overdrachtsdocument een melding maken van de geslaagde activiteit en hoop het volgend jaar weer te kunnen realiseren.

Professor Flip van der Wal

Lotgenotendag Patiëntenvereniging, evaluatieformulier

Het laatste gedeelte, met Flip van der Wal was GEWELDIG/Leuke afsluiting van de dag/Leuke afsluiting met Flip/Prof v d Wal weer uitnodigen/Volgende keer: Prof. Flip./Prof van der Wal!!/Fantastische afsluiting, lekker nuchter en vol humor/ Alle sprekers + prof v/d Wal waren geweldig. Bedankt!

Universiteit

Wij waren zeer tevreden met optreden van Prof. Flip van der Wal, het was inderdaad zeer geslaagd. Mijns inziens hebben de internationale studenten het heel erg naar hun zin gehad en zijn er veel contactgegevens uitgewisseld, wat ook de insteek was. Zelf zat ik ook in de zaal en de humor en het cynisme waren zeer aanstekelijk!

Symposium Scholengemeenschap
Vanmorgen hebben we je presentatie nog eens dunnetjes geëvalueerd bij de koffie. En weer liepen de tranen van het lachen over de wangen! Geweldig wat je hebt neergezet en wat je hebt losgemaakt.

Bedrijven

Via deze weg wilde ik je even laten weten dat we erg tevreden waren met onze keuze voor Professor Flip van der Wal voor ons evenement van afgelopen woensdag. We hebben echt hard moeten lachen, samen met de rest van het publiek. De briefing was echt perfect verwerkt in zijn verhaal, het was dus en relevant en ook nog eens heel grappig. Bij deze dus onze dank voor de goede suggestie!

Ik heb enorm veel enthousiaste reacties gehad op je presentatie! Bedankt voor het spetterende optreden

Mogelijkheden voor cabaret op maat

Referenties van cabaret op maat


In English as well!

Lees het artikel in Eventview over Philip Walkate en de wereld van bedrijfsevenementen