Nieuws Theater        Speellijst        Liedjesprogramma        Stand Up Comedy        Cabaret op Maat       

Mogelijkheden

Referenties

Reacties


Cabaret op maat
Een half uur cabaret toegespitst op het evenement. Ideaal als intermezzo, aan het eind van een congresdag of na het diner. Inclusief lied op maat. Piano of vleugel en versterking noodzakelijk. Vijftien of vijfenveertig minuten ook mogelijk, dat ligt aan de locatie en de samenstelling van het publiek.
 
Lied op maat
Sluit een congresdag of bedrijfsevenement af met een samenvattend lied op maat. Een interactief lied met grappige hoogtepunten van de dag, herkenbare zaken die sprekers genoemd hebben en een meezingende zaal. Ideaal in combinatie met een kort cabaret op maat gedeelte of een pep talk aan de zaal. Let op: Piano of vleugel en versterking is hierbij noodzakelijk.   

Stand Up Comedy op maat
Vijftien tot dertig minuten stand up comedy toegespitst op de gelegenheid.

Speech op maat
Een humoristische speech van ongeveer 10 tot 30 minuten over elk denkbaar onderwerp.

Dagvoorzitter met humor/Dagvoorzitter met lied
Een humoristische of muzikale aftrap, intermezzo of afsluiting van de dag + dagvoorzitterschap. Zie ook de pagina: Dagvoorzitter

Voor meer informatie:
Tijdloos Theater- en Muziekproducties
Email: info@tijdloosproducties.nl
Telefoon: 020 77 628 77

Fakespeech Prof Dr Flip van der Wal
Flip van der Wal spreekt over van alles: van communicatie tot klantenbinding, van netwerken tot teambuilding. Met behulp van een Power Point Presentatie verwart en vermaakt deze bijzondere professor uw publiek. Ideaal voor congressen, kick offs en zakelijke bijeenkomsten. Succes gegarandeerd. Ook in het Engels.

De afgelopen vijftien jaar werd Flip van der Wal meer dan 400 keer geboekt door bedrijfsleven en overheid en is daarmee de meest geboekte Professor Act van Nederland!

Voor humor bij uw evenement moet u Prof. Dr Flip van der Wal absoluut uitnodigen. Prof. Dr. Flip van der Wal wordt exclusief aangeboden door:

Stuur een email naar info@acteurs.nl of bel 070-3921140
Voor meer informatie zie: Prof. Dr. Flip van der Wal